Νέα - Ανακοινώσεις

Δύο παρουσιάσεις Προστασίας από τον Σεισμό & Άσκηση Σεισμού πραγματοποιήθηκαν από την Ε.Ο.Δ Μαγνησίας στο 18ο Νηπιαγωγείο Βόλου & στο 22ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου.

Τα τα 27 μέλη υποδέχτηκαν με τις σημαίες της Ελλάδας και της Τουρκίας, χειροκροτήματα, λουλούδια και αγκαλιές οι συγγενείς και φίλοι τους στο αεροδρόμιο, όπου έφτασαν λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ της Τετάρτης (15/2).

30 εκπαιδευμένοι εθελοντές διασώστες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης από όλη την Ελλάδα, με σκύλο έρευνας και διάσωσης και εξειδικευμένο εξοπλισμό αναχωρούν σήμερα το βράδυ από τη Θεσσαλονίκη, για να υποστηρίξουν τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στις πληγείσες από τον καταστροφικό σεισμό περιοχές της Τουρκίας.

H Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας βρίσκεται σε ετοιμότητα από χθες στο πλευρό των αρμόδιων Φορέων και των πολιτών, για την αντιμετώπιση προβλημάτων και έκτακτων αναγκών που πιθανόν να προκύψουν από την έλευση της κακοκαιρίας "Barbara" που πλήττει και την περιοχή μας .

Ανταποκρινόμενη θετικά στην πρόσκληση, η Ε.Ο.Δ Μαγνησίας παρευρέθηκε στην κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου της Φιλόπτωχου Αδελφότητος Βόλου, και το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΒΟΛΟΥ» που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Volos Palace .

Βρείτε μας στα Social Media